Skintsugi: különleges, keleties hangzás, misztikum és varázslat… ezek voltak elsőként a gondolatok, melyek eszembe jutottak erről az abszolút ismeretlen szóról. Hogy a név honnan is ered: a japánok évszázadok óta alkalmazzák a Kintsugi művészetét, ami nem más, mint a törött mázas kerámiák helyreállítása arany- illetve ezüst gyantával. Filozófiájuk az, miszerint ha valami töröttet javítanak meg, akkor egy még erősebb még szebb dolog születik .

Skintsugi: amikor a szépség és a tudományos egyesül, ahol az innovatív technológia, a textúrák és az illatok együttesen adják az új élményt a bőrápolásban!

MELA WHITE BŐRTÓNUS KIEGYENLÍTŐ, FOLTHALVÁNYÍTÓ KRÉM

Neked volt már olyan terméked, ami egyszerűen bekúszott a mindennapjaidba? Láthatatlan, észrevehetetlen, kissé szinte alattomos módon szép lassan életed részévé lett! Pont így éreztem én is e folthalványító termékkel kapcsolatban…az illata, az állaga, a fogása… mintha eggyé vált volna velem!
Na, de nézzük is részletesebben:
a krém elsődleges célja, hogy blokkolja a pigmentképződést azáltal, hogy megakadályozza a pigmentanyag eljutását a bőr sejtjeihez. Ahogy idősödik az ember lánya-és fia- nemcsak az arcán, hanem egyéb területen, kézfejen, karokon, mellkason és dekoltázson is megjelenhetnek a pigmentfoltok. Tudatosan lehet ellene tenni e krémmel, amely kismamáknak is ajánlott a várandósság ideje alatt.
Idősebb korban a bőr felszíne egyenletlen, rugalmatlan és sápadt lesz, illetve eluralkodnak rajta a foltok. A bőrtónus kiegyenlítő és halványító krém célzott megoldás a felsoroltakra, mindemellett 30-as fényvédő faktort is tartalmaz.

A termék itt érhető el:

https://skintsugi.hu/termek/mela-white-bortonus-kiegyenlito-folthalvanyito-krem/

A termék ára: 8650,- ft/ 50 ml

RÁNCFELTÖLTŐ SZÉRUM

Feltűnő rikító sárga színével nem lehet nem észrevenni e karakteres terméket.
Feltuningolt fecskendőt tartok a kezemben, amelyhez mégsem szükséges tű, így örömöm határtalan, hiszen szerintem rajtam kívül sokunknak van még tűfóbiája!
Minden bőrtípusra alkalmazható a szérum, amely célzott hatást fejt ki a ráncokban. Bár én büszke vagyok a ráncaimra, mivel megdolgoztam értük, amelyek főként megannyi, kis gyerekek melletti álmatlan éjszakát és idegeskedést jelentenek.
Mégis van egy- két ráncom, amelytől szívesen megszabadulnék vagy legalábbis a mélységüket csökkenteném, gondolok itt a homlokomon lévő, szemeim közé eső függőleges két ráncra, mivel ezek goromba tekintetet kölcsönöznek néha napján egy-egy hunyorgósabb pillanatomban.
Célzott hatású a termék, amely azonnali szemmel látható eredményt ígér, mivel nagy töménységű hyaluron micro gömböket tartalmaz. Az úgynevezett Soft Focus hatás érvényesül, mivel úgy szórják a fényt az összetevők hogy a ráncok láthatósága jóval kisebb lesz. Alkalmas nemcsak a mély ráncokra, hanem a mimikai ráncokra is.

A termék itt érhető el:

https://skintsugi.hu/termek/celzott-hatasu-rancfeltolto-szerum/

A termék ára: 8250,-ft/ 10 ml

BŐRMEGÚJÍTÓ GYÜMÖLCSSAVAS BALZSAM

A termék karakteres illattal, állaggal és színnel vonja magára a figyelmet. E gyümölcssavas balzsammal kimaxolhatod a “szépítő alvás” fogalmát. Miközben alszol, a kellemesen hűs balzsam éjszakáról éjszakára újítja meg az arcbőrödet!

Összetett hatása abban nyilvánul meg, hogy tisztít és ápol egyben. Gyengéd hámlasztó hatással az aktív gyümölcssavas hatóanyagok tisztítanak, míg a bőrápoló hatás megerősíti és nedvességgel látja el a bőrt.

Bőrtípustól függetlenül használható, minden bőrtípusra ideális választás lehet a termék.

A termék itt érhető el:

https://skintsugi.hu/termek/bormegujito-gyumolcssavas-balzsam/

A termék ára: 8750,-ft/ 30 ml