Egyes svájci termékek szimbóluma, a piros négyzetben fehér kereszt volt az egyetlen dolog, amelybe kapaszkodni tudtam a MAVEX termékek tesztelését megelőzően.
Hatalmas elvárással és kíváncsisággal kezdtem neki a tesztelésnek, hiszen ami az alpesi növényeken alapuló természetes kozmetikumokat tartalmazó innováció, az csakis a legjobbat nyújthatja, úgy éreztem, jogos ezen elvárásom!
A MAVEX kozmetikumok mindegyike parabén-formaldehid-tartósító anyag-ásványi olaj és parafin -mentesek és természetesen a vállalat teljes mértékben elzárkózik az állatkísérletektől. A folyamatos kutatások és minőségbiztosítási eljárások során a piacon lévő termékek kiszolgálják a vevők extra kívánságait és igényeit is.
Nem véletlen, hogy közel 30 országban szavaztak bizalmat a vásárlók a MAVEX termékeknek.


SUBLIME DROPS

Processed with VSCO with al3 preset

Soha életemben nem láttam még ennél szebb küllemű szépség cseppeket!
Az átlátszó üvegcsében a hatóanyagok, mint afféle folyékony arany foglalnak helyet, amelyek a nemes ezüst pipettás adagolónak köszönhetően kerülnek a bőrödre.
A bőrmegújító olaj a reggeli illetve esti bőrápolásba is beépíthető, akár önmagában, akár az éjszakai vagy a nappali krémbe keverve.
Küllemén kívül az olaj fantasztikus illata is azon nyomban rabul ejtett!
A bőr számára olyan alapvető vitaminokat tartalmaz, mint az A-vitamin és az E-vitamin.
Répa olaj tartalmának köszönhetően béta-karotinban gazdag a termék amely a káros napsugaraktól védi bőrünket.
Az adagolófej megnyomásával pontosan annyi termék kerül a pipettába amely nemcsak az arcra, hanem a dekoltázs és a nyak bőrére és elegendő.

A terméket itt éred el:

https://www.mavex.hu/Arc/Sublime_Drops_30_ml
A termék ára: 9.300,-/ 30ml

SUPERDETOX TREATMENT

A szappan nem is a megfelelő szó e termékre…mivel amikor a kezedben tartod, konkrétan a tisztaságot tartod a kezedben.
Érdekes látvány, miközben benedvesített kézzel forgatva megjelennek a tenyeredben a kisebb-nagyobb fekete-szinte acél színű buborékok, a termék új halmazállapotba kerül és ez a pillanat az, mikor is felhelyezhető a bőrre.
A szem környékét gondosan figyelembe véve akár maszkként is fent hagyhatod rövid ideig a terméket, amely langyos vízzel könnyedén eltávolítható.
A hatóanyagok kifejtik bőrre gyakorolt hatásukat és szinte érzed, ahogy a napi szállópor, a szmog és a mérgek elhagyják a bőrödet, amely ezáltal nemcsak tiszta lesz, hanem újból energiához és oxigénhez jut.
A maszk legfőképpen méregtelenít és szabályozza a faggyú termelést, mindemellett nyugtatva és puhítva tisztítja a bőrt.

Jó tanács: a férfiak bőre különösen meghálálja az effajta törődést, add kölcsön párodnak is!

A terméket itt éred el: https://www.mavex.hu/Arc/Superdetox_treatment_75_gr

A termék ára: 6.630,-/ 75 g


SCRUB JOJOBA &ALMOND

Az arcápolás mellett egész tested felületét ápolhatod e jojoba olajat és édes mandulát tartalmazó radírral! Ha már beleszippantottál mandula illatú vaníliás cukorba…akkor pontosan tudod mit éreztem! Fantasztikus illata mellett kellemesen érdes, ugyanakkor krémesen puha e termék, amely
mechanikailag segít az elhalt sejteket eltávolítani, miközben avokádó és édes mandula olaj formájában értékes hatóanyagokkal hidratálja a bőrt. Heti kettő-három alkalommal bátran alkalmazható, így tökéletesen előkészíti a bőrt a további hatóanyagok befogadására.

A terméket itt éred el:

https://www.mavex.hu/Test/Scrub_jojoba__almond_150_ml

A termék ára: 9.900,-/ 150 ml