Emlékszem, kislány koromban mindig áhítattal néztem a drogériák és a parfümériák kirakatában a gondosan rendezett és illatosan hívogató szépségeket.
Édesanyám kezét fogva becsukott szemmel nagyon lassan és mélyen szippantottam bele a levegőbe, amely illatot a mai napig emlékeimben őrzök.
Az évek alatt majdnem feledésbe merült illatmámort már-már alig tudtam felidézni, mikor is jó pár évvel ezelőtt besétáltam az egyik Douglas Parfümériába, ahol teljes pompájában minden emlékem egy szempillantás alatt kelt életre!
Ilyen volt az én első találkozásom a Douglas Parfümériával.

A Parfüméria sorai között lépdelve a a polcokon lévő parfümös üvegcsék mindegyike hívogatott és én lázasan kerestem azt az egy illatot, amellyel eggyé tudok válni! Kerestem a nagy Ő-t, majd jó pár papír teszt csíkot elfogyasztva rá is találtam a Thierry Mugler francia divatóriás nevéhez fűződő Angel illat kompozíciójára.

Bátran állíthatom, hogy ezen illat rendkívül különleges és karakteres. Típusát tekintve az orientális parfümök közé tartozik, olyan összetevőknek köszönhetően, mint a szantálfa, citrusos bergamott vagy a pacsuli. Az illatkompozíciót jól egyensúlyozzák az édes karamell, vanília és a csokoládé édes illatjegyei.
Ellentétek tánca egy parfümös üvegbe zárva, annak a XXI. századi nőnek, aki határozott, karakteres mégis gyengéden segítségre szorul.

A terméket itt találod.

A szerelem első látásra olyannyira tartós, hogy innentől kezdve minden karácsonyra és születésnapomra a kötelezően elvárt ajándékok közé tartozik e parfüm, melynek a mai napig éppúgy tudok örülni, mint a kezdetekkor.
Most, hogy az én illatvilágom abszolút rendben van, a férjem számára is meg kellett keresnünk a nagy Ő férfi változatát!
Szerencsére Thierry Mugler gondolt a teremtés koronáira is és megalkotta számukra az A-MEN illatot 1996-ban.

Gondolom, nem árulok el nagy titkot, miszerint e parfüm is az orientális illatcsalád tagja. Összetevői között megtalálható a levendula, borsmenta, méz, karamell, kávé és pacsuli.

A terméket itt találod.

Ilyen az, amikor két tökéletes páros egymásra talál! Mi négyen ezentúl elválaszthatatlanok vagyunk és kialakult a titkos, életen át tartó intim kis szövetségünk!


Az elmúlt évtizedek alatt rengeteg ikonikus és híres divatmogul nevéhez fűződnek női-férfi parfüm-párok.
Ki ne hallott volna Hugo Boss The Scent aranylóan pezsgő kettőséről, amely a fás-keleties parfümök közé tartoznak.

Hatalmas népszerűségnek örvend a mai napig az orientális-fás illatjegyekkel felruházott Versace Eros szerelmet és szenvedélyt megtestesítő illatpárja is.

Paco Rabanne One Million friss-fűszeres, formabontó avantgárd párosa pedig eladási csúcsokat dönget a mai napig.

Személy szerint nekem nagyon tetszik, hogy a női és a férfi illat karakterek párosával is megtalálhatók a Douglas Parfüméria kínálatában.

Pulzáló illatunk többet elárul rólunk, mint hinnénk! Hatással van mindennapjaink során a döntéseinkre, érzéseinkre és egyfajta magabiztosságot kölcsönöz viselőjének.
A kedvenc illatom nélkül úgy érzem, meztelenül sétálok végig az utcán.
Ha megkérdeznék, mit vinnék magammal egy lakatlan szigetre, a válaszom habozás nékül -a hajgumim mellett- Thierry Mugler Angel parfümje lenne!

Szépen besétálnék a Douglas Parfüméria egyikébe és feltankolnék az előttem álló kalandos útra!

Az országos üzletlistáért kattints ide!

Itt pedig online tudsz nézelődni.