Valódi öröm számomra, mikor egy új blogbejegyzésem az elmúlt fél év, illetve pár hónap tapasztalatán és tesztelésén alapszik! Ekkorra már szereztem annyi ismerettséget és birtoklok megannyi tudást, hogy bátran saját véleményt alkossak a termékről. Ezek közé tartozik a kollagén koktél különféle ízesítésben (gyümölcsös, lime és barack) elérhető komplex szépségápolási kiegészítője. A koktél fő alkotó eleme a folyékony kollagén egy kis hialuronsavval, elasztinnal, vitaminokkal és biotinnal felturbózva!

Rendszeres napi fogyasztása ajánlott, amelyet könnyedén be tudtam illeszteni az esti rutinomba. Célszerű a terméket hűtőben tartani, én azonban többször elfelejtettem az este folyamán meginni, így az éjjeliszekrényemen kapott helyet, melyre akaratlanul is rápillantok minden este…így garantáltan nem felejtem el!

Nem igazán tudom, hogy melyik íz a kedvencem, mert mindegyik ízesítést nagyon szeretem. Szó szerint összefut a nyál a számban, mikor ránézek az üvegre és tudom, hogy elérkezett az esti adagolás ideje. Afféle szeánszot alakítottam ki a koktélommal, különleges kapcsolat van köztünk és azt a pár másodpercet nem engedem, hogy bármi is megzavarja! Olykor-olykor megtöröm szándékosan a napi kis rutinomat és a kollagén koktélt akár joghurtba, akár zabkásába vagy pudingba belekeverem, főként nyáron.

Sosem titkoltam az életkoromat minden ráncomra, szarkalábamra és barázdámra büszke vagyok, mert ők is az enyémek és hozzám tartoznak.

Viszont ezekről abszolút el tudja terelni a figyelmet a bőröm feszessége és 47 éves korom létemre nem mondanám az arcomat megereszkedettnek vagy petyhüdtnek. Hiszem, hogy mindezt az elmúlt egy év alatt rendszeresen fogyasztott koktélnak is köszönhetem!

Életem részévé vált és úgy érzem, következetesen adagolva bizonyos idő után kifejtette áldásos hatását belsőleg is a koktél. Fitt vagyok, mozgékony de leginkább nem fájnak az ízületeim! Pedig a térdemmel és a hátammal régebben elég sokat kínlódtam. Nem tudom pontosan mikor, de elmúltak ezek a időszakos fájdalmak. Mára azt veszem észre, hogy szükségem van a koktélra, mind testileg, mind lelkileg egyaránt!

Hálás köszönetemet ezúton fejezném ki a koktél megálmodójának, mivel velem valóban csodát tett és tesz is minden nap a folyékony kollagén koktél!

A terméket itt éred el: https://collagencocktail.hu/

A termék ára: 14.400,-ft/ 500 ml