Másnak csak egy díszes üvegcse pár milliliter folyadékkal, de nekem a kedvenc parfümöm-kis túlzással ugyan, de-az életemet jelenti.
Magabiztosságot ad, teljesnek és különlegesnek érzem magam tőle.


Az én parfümözési szokásaimmal tisztában vagyok, de nagyon kíváncsi voltam hogy ti milyen rituálékat követtek, mi a ti bevált gyakorlatotok?

Ezért az @adomatitkomat instagram oldalamon összegyűjtöttem néhány kérdést, amelyeket alábbi arányban válaszoltatok meg:

A válaszadók 65% -a rendszeresen váltogatja a parfümöket. A váltogatások közel fele az évszakok változásával egyidőben történik, míg a válaszok másik felénél az akciós ár ad okot a váltásokra.

A válaszadók 75%-a egyértelműen az édes, nőies illatot részesíti előnyben.

Hogy hova és mennyit fújunk? 65%-ban nemcsak nyakra, hanem a bőr egyéb felületeire, hajra és a ruházatra is kerül az illatból minimum három, de inkább annál több pumpányi parfüm.

A válaszadók közel egyharmada jelentette ki, hogy párjának is rendszeresen ő választja meg az illatát.

Nem hagy közömbösen az sem bennünket, hogy ha megérzünk valakin egy kellemes illatot és nem merünk odamenni megkérdezni-a válaszadók 66%-a bánta ezt meg utólag.

Végül, de nem utolsó sorban számít-e, hogy eredeti? Hajszál pontosan 50-50% a pro- és a kontra válaszok összessége.

A happy hair shop weboldalán szinte az összes luxus illat inspirációját megtalálod akár női, akár férfi változatban, 33 ml-es kiszerelésű spray palackba zárva.

Mi nők, nem csak az utazáskor visszük magunkkal a kedvenc illatunkat, hanem a hétköznapokon is lapul a táskánkban egy-egy parfüm.. melyekhez tökéletes társunk lehetnek e parfümök!
Illata és intenzitása a bőrömön egész nap érződik és inspirációjához hű illata végig kíséri a mindennapjaimat.

A termékeket itt éred el:

https://www.happyhairshop.hu/parfumok

A termékek ára: 1599,-forint/ 33 ml