A Himalaya termékekkel elsőként a gyógynövényes fogkrém formájában találkoztam évekkel ezelőtt, azóta azonban szép lassan beszivárgott a fürdőszobámba más-és más termékük is. A széles választékot mi sem bizonyítja jobban, miszerint a torokcukorkától kezdve a babaápolási termékeken keresztül az arcmaszkokig hatalmas kínálat nyújt megoldást az aktuális problémára és a mindennapos bőrápolásra.


TÖBBCÉLÚ CSALÁDI VÉDŐKRÉM

Mint ahogy a nevében is benne van, a család apraja-nagyja használhatja, kortól és nemtől függetlenül. Baleset, leégés, rovarcsípés, horzsolás…a teljesség igénye nélkül mindenkit érhet és ekkor jó, ha kéznél van e védőkrém. Aloe vera tartalma védi és nyugtatja az irritált bőrfelületet, a cink-oxid pedig segít a gyorsabb hámosodásban. Kis kiszerelése végett mobilis egy-egy utazás során és vékony rétegben bekenve a sérült bőrfelszínt, hamar felszívódik. Legyen mindig kéznél, hiszen a baj bármikor megtörténhet és e védőkrém anya gyógypuszijával együtt csodákra képes!

A termék itt érhető el:

https://himalayawellness.hu/collections/egeszseg/products/tobbcelu-csaladi-vedokrem

A termék ára: 449,-/ 20 gram

RUMALAYA GÉL

Sokszor elég egy kisebb mozdulat, ami rosszul sül el és megkeseríti a napunkat, napjainkat! Az izmok fáradtak és feszültek, amely területre nagyon jól tud esni a Rumalaya gél. Segíti a gyulladás csökkentését, melegíti az izmokat, miközben hűs érzést hagy maga után. Sportos és aktív életmódot élőknek kifejezetten ajánlott, mivel pillanatok alatt segít a komfortosabb érzet elérésében!

A termék itt érhető el:

https://himalayawellness.hu/collections/egeszseg/products/rumalaya-gel

A termék ára: 799,-/30 gram