Amint megtanulunk járni, azóta folyamatosan használjunk a lábainkat, amelyek mindenhova elvisznek bennünket, így azt hiszem, jogosan jár ki nekik a különleges figyelem és törődés!

Hetente egyszer be szoktam iktatni otthoni SPA rituálét, ahol lábaim is megkapják a kellő figyelmet tőlem. Ekkor a fürdőszobám átalakul, illatos gőzbe burkolózik és életbe lép az “ÉNIDŐ”.

Ezen a napokon használom az AYMA Deodorant “Könnyed léptek” komplett lábápoló csomagját.

FRISSÍTŐ LÁBRADÍR (50g)

Édes kis babaláb, puha talpacskaként érkezik a termék, amely kis mértékű habzása mellett a láb bőrét dörzsölve a benne lévő rizsőrlemény segítségével mechanikailag távolítja el az elhalt hámsejteket.
Gondosan ügyelve bekenem nemcsak a lábfejemet a bokámat és a lábszáramat, hanem a talpamat a sarkamat és a lábujjaimat is vele. Apró, finom dörzsölő átmasszírozás után bő vízzel leöblítve már érződik is a puhább tapintás a lábaimon.

PUHA TALPAK LÁBPAKOLÁS (120g)

Kellemesen hűsítő, viszonylag karakteresebb illatú szilárdabb állagú sötét paszta a pakolás. Felkenve a kellemes citrusolaj érződik, a termék nem ragad, jól szétoszlik a bőrön és befedi a területet. A lábzsákot én itt is használom és hagyom a fürdés ideje alatt lábaimon, így garantáltan nem kenem össze magam körül a fürdőkádat a pakolással.
Pár perc elteltével langyos vízzel öblítem le.

BÁRSONYOS LÁBAK KRÉM (100g)

Az eddigi lábápoló perceket e lábkrém használata koronázza meg igazán! Könnyedebb textúrájú és hasonló illatú, mint a lábpakolás. A lábzsákok használata itt is ajánlott, mivel megóvja ágyneműnket és így akár egész éjszakára fent maradhat a krém a lábainkon. A gondosan előkészített lábakon szinte azonnal beszívódik a krém és valóban, mintha “mázsás súlyoktól szabadítottam volna meg a lábaimat” érzést hagyja maga után a termékcsomag használata!

Remélem elhiszitek nekem:…nincs szükségem többé pedikűrösre!
A terméket itt éred el:
https://www.ayma.hu/konnyed_leptek

A teljes termékcsomag ára: 11990,- forint