Bevallom, mindig is irigykedve néztem az instagramon a hazai influencerek által megosztott, vidámságot, könnyedséget és termékorientáltságot sugalló HELLO-BODY posztokat. Ekkor fogalmazódott meg bennem, hogy mindenképp ki szeretném próbálni én is e biztonságos, természetes és vegán termékeket! A különböző termékcsaládok közül a Rose Daily Routine rózsás termékcsaládot választottam a bőröm számára, amely a leggyakoribb bőrtípus ápolására lett kialakítva, a kombinált bőr egyensúlyát szabályozva.

ROSE BREEZE ARCTONIK

Mit is várunk el egy jó toniktól? Kellemes illata, könnyed folyékony textúrája mellett természetesen tisztítsa meg a bőrünket a napi szennyeződésektől, ezáltal előkészítve a következő lépést az arcápolás terén.
A 150 ml-es kiszerelésű tonik a fentieken túl kellemesen friss és tiszta bőr érzeted hagy maga után és kicsit sem irritálja az arc-és dekoltázs bőrét.
Akár eldobható, akár mosható vattakorong segítségével pillanatok alatt át lehet vele törölni az arcot!

A terméket itt éred el:

https://www.hello-body.hu/product/rose-breeze-arctonik/

A termék ára: 6.700,- forint/150 ml

ROSE EFFECT TISZTÍTÓ ARCRADÍR

Rendkívül friss rózsa illatával és kellemes púder színével azonnal levett a lábamról! Mindennapi alkalmazása abban rejlik, hogy az igen finomra őrölt szemcsék mechanikailag is tisztítanak és eltávolítják az elhalt hámsejteket.
Kis mennyiség elég belőle, melyet apró, körkörös mozdulatokkal felvéve a bőrre, majd langyos vízzel leöblítve tökéletesen fejti ki hatását. A végeredmény tiszta és matt bőr!

A terméket itt éred el:

https://www.hello-body.hu/product/rose-effect-tisztito-arcradir/

A termék ára: 8.000,-forint/100 ml

ROSE DIVINE NAPI ARCTISZTÍTÓ SZÉRUM

30 ml-es, pipettás adagolóval érkezik rózsaillatú szérum, amely a hét minden napján alkalmas az arc optimális egyensúlyának a fenntartására. Olajmentes, kissé citromos illatot hagy maga után. Glikol-és szalicilsav tartalmának köszönhetően gyengéden hámlasztó hatású. A gyulladásos folyamatokat is csökkenti cink tartalma végett.

A terméket itt éred el:

https://www.hello-body.hu/product/rose-divine-napi-arctisztito-szerum/

A termék ára: 10.700,-forint/ 30 ml

ROSE VELVET BŐRKIEGYENSÚLYOZÓ NAPPALI ÉS ÉJSZAKAI FOLYADÉK

Zsíros és vegyes bőrtípus esetén a bársonyos és egyenletes bőrfelszín kinek ne lenne álma? A fluid a rendszeres használat mellett segíti a bőr faggyútermelésének szabályozását, továbbá a benne található pre-és probiotikum komplexek az egészséges bőrflórának a kialakításához és fenntartásához járulnak hozzá. A tejfehér színű, kellemes állagú folyadék könnyedén szétoszlik a bőrön és friss rózsa illattal látja el azt nem hagyva ragacsos érzetet maga után. Éjszaka és nappal is használható az arcra és dekoltázsra egyaránt.

A terméket itt éred el:

https://www.hello-body.hu/product/rose-velvet-borkiegyensulyozo-nappali-es-ejszakai-folyadek/

A termék ára: 9.400,-forint/50 ml

Jó tanács: külön-külön is meg tudod vásárolni a termékeket, illetve egyben is, keresd a ROSE PURE BALANCE termékcsaládot a www.hello-body.hu oldalon!