Játékos, dallamos, könnyed hangzás…Mandulina!
Egy ideje már előnyben részesítem a magyar, kézzel készült kisebb manufaktúrák természetes alapú natúr kozmetikumait, amelyek kiaknázzák a természet adta kincsek bőrre gyakorolt kedvező hatását és semmiféle káros anyagot nem tartalmaznak!
Így találtam rá a Mandulina kozmetikumokra, amelyek közül az alábbi két terméket volt szerencsém tesztelni és kipróbálni:

FÉNYVÉDŐ BB KRÉM

Isten áldja meg azt, aki feltalálta a BB azaz a ” Blemish Balm” arcápolókat! A krém lényege, hogy egybegyúrja az alapozó fedését adó és a nappali arckrém hidratáló hatását, így két legyet ütünk egy csapásra.
Nekem nagyon világos az arcbőröm, így szinte próba nélkül is tudom, hogy a porcelán árnyalat az, ami pontosan igazodik a bőrszínemhez. E mellett megtalálható még a kínálatban a kissé sárgás tónusú homok és a melegebb mandula árnyalat is.
A termék kellemes illatú és megfelelő lágyságú, amelyet akár szivaccsal, akár puszta kézzel is felvihetsz a bőrödre. Én általában az ujjbegyeim segítségével oszlatom el a bőrömön. Nálam elengedhetetlen, hogy a BB krémem ne legyen fényvédővel ellátva, így külön öröm volt számomra, mikor szembesültem vele, hogy e termék SPF 10 hatással is bír!
A hétköznapokban kivétel nélkül mindig előnyben részesítem a BB krémeket, nem pedig a testesebb és nehezebb alapozókat.
Jó tanács: a BB krém használata során ne felejtsd el, hogy a nyakadra sőt nyáron még a dekoltázsodra is kerüljön belőle!

A termék itt érhető el:

https://mandulina.hu/fenyvedo-bb-krem-porcelan-549

A termék ára: 4890,-ft/ 30ml

MANDULATEJES SZAPPAN

Annyira gusztusosak e kézzel készített és szeletelt szappanok, mint valami cukrászmester díjnyertes tortaszeletei…az embernek kedve lenne beleharapni!
E tejeskávéra emlékeztető színű és tökéletes szilárdságú, krémes szappan fantasztikus illatot áraszt magából! A mandulatej nemcsak fogyasztva, belsőleg tesz jót a szervezettel, hanem külsőleg is kifejti hatását, miszerint regenerálja és rugalmassá teszi a bőrt, emellett pedig magas az E vitamin tartalma. Kifejezetten ajánlott az érzékenyebb bőrűek számára!

A termék limitált számban érhető el!