A tökéletes névválasztást mi sem bizonyítja jobban, mint hogy egyfajta boldogság töltött el, mikor elsőnek megpillantottam a Happyskin termékeit.
A hófehér tégelyek letisztultsága csak úgy sugallják a naturalitást majd azokat felnyitva ösztönösen, szinte csukott szemmel szippantottam bele a natúrkozmetikumokba. A 100% natúr alapanyagok felhasználása után külön kis logo hangsúlyozza a cég egyik fő alapelvét,miszerint teljesen elhatárolódik az állatkísérletektől.
Összességében küllemében teljesen elégedett vagyok, mert úgy érzem,pontosan azt kaptam,amire vágytam! Közel 10 napig teszteltem és dolgoztattam az alábbi termékeket:

 

PROVANCE

levendulás arcradír bio rózsavízzel
Az én bőröm nyáron különösen érzékeny,ennek ellenére napi rendszerességgel használom ezt a kifejezetten érzékeny bőrre kifejlesztett arcradírt.
A termékből meglepően kis mennyiség is elég,csupán arra kell figyelned,hogy vizes bőrre vidd fel és lehetőleg vizes kézzel oszlasd el arcodon!
A levendula illata uralja a terméket, ami számomra abszolut unisex…szóval férfiak számára is tökéletes,biztos vagyok benne,hogy párod is imádni fogja! A bio rózsavíz kellemesen myugtatja meg a bőrt a radírozás végeztével.
Ha zuhanyzás közben használod, lemosáskor hagyd,hogy végigfolyjon rajtad és vizes kézzel radírozva öblítsd és kísérd le magadról,szóval használd ki a terméket testestül is 😀

 

HAPPY FRESH BLACK

fluorid mentes fogkrém aktív szénnel

Nagyon régóta szerettem volna kipróbálni a híres fekete fogkrémet,amit szinte mítuszok lengtek körül.
Először is a tudatomban kellett azt az ellentmondásos tènyt helyre tennem, miszerint a “fekete dolga lesz a fehérítés”.
A tubus oldalát kisebb erővel szükséges megnyomni egy átlagos fogkrémhez képest és a termék már ott is feketéllik a fogkefén 😀
Állaga kissé lazább,íze visszafogottabb, kis szemcséi a szódabikarbónával való fogmosásra emlékeztetnek.
Tökéletes tisztító hatással bír és használata után nem ragad össze a szám, nyelvem és szájpadlásom :D,mint más,fluoridot tartalmazó fogkrémek esetében.
Egy jó tanács:ha Te is sétálgatsz fogmosás közben,akkor készülj fel,hogy apró kis fekete pöttyökkel lesz tele körülötted minden,amerre mész 😀

 

​​LÁBÁPOLÓ KRÉM

bio shea vajjal


A shea-a kakaó-és az aloevaj már önmagukban is a bőrápolás nagyágyúi… a három összetevőt vegyítve egy igen intenzív,testes, paszta állagú krémet kapsz, mely használatát leginkább este ajánlom! A lábfejünk és a sarkaink nyáron fokozottabban ki vannak téve a káros hatásoknak, jár nekik az az extra törődés, amit e termék nyújt. A termék illóolajainak köszönhetően pedig úgy érzed majd,mintha ólomsúlytól szabadulnál meg!
Még egy jó tanács: használd bátran a kiszáradt és érdes könyöködre is,akár napi rendszerességgel!

 

​DIONÉ

ananászos-málnás gyümölcsmaszk

Tesztelés alatt…