Azon a bizonyos reggelen is természetesen fejfájással ébredtem! Ilyenkor rutinszerűen nyúlok a fájdalomcsillapítóért, ám ez alkalommal ezt szándékosan nem tettem, ugyanis elérkezett a migrén-és shenmen piercing szúrásom időpontja. Gondoltam, ha már úgyis fejfájás, akkor a piercing élesben fejtheti ki hatását!

Telis tele reménnyel és annál nagyobb félelemmel érkeztem meg az adott időpontra.

Kötelező adminisztráció után rendkívül szervezetten és gördülékenyen zajlott minden és mivel a vendégek időpontra érkeztek, nem torlódott fel előttem a várakozók száma.

A személyzet kivétel nélkül fiatal kedves lányokból állt, akiket határozottan irányított Natália.

Elsőként a dolog kellemes része következett, mikor is kiválasztottam a az ékszereket, amelyeket viselni szeretnék. Természetesen a bőség zavarában az eltartott pár percig! Majd szakszerű előkészítés után elsőként a fejfájás piercing szúrása történt meg. Nem mondom hogy nem fájt, de abszolút ki lehet bírni. A szúrás utáni pillanatban két-három percre teljesen elmúlt a fejfájásom, amelyet egyértelműen annak a bizonyos fejfájás-pontra ható stimulálásnak volt köszönhető.

Ehhez képest a shenmen szúrás már meg sem kottyant…

Csillogó szemekkel, kissé kipirosodott füllel és két gyönyörű ékszerrel távoztam.

Az utógondozás során napi rendszerességgel szükséges betartani az előírt forgatókönyvet. Én sajnos nem mindig tettem így, ennek következtében a fejfájás piercingem kissé begyulladt, így annak gyógyulási folyamata közel hat hónapig tartott.

A shenmen piercing gyógyulási idejét meg nem várva, még idő előtt kicseréltem a beszúrt ékszert egy másik ékszerre. Sajnálatos módon ettől begyulladt és én nem fogadtam meg a tanácsot, hogy ezt tényleg komolyan kell venni! Mire észbe kaptam és vissza tettem volna az eredeti ékszert, addigra sajnos összeforrt a lyuk a fülemben…

Összességében mi a tanulság?

Mindig fogadjuk meg az utógondozás összes előírt lépését magánakcióba nem kezdve!

Hogy placebo lenne? Nem mondom, hogy nem fájt azóta a fejem és azóta is-mint mindig-van a táskámban fejfájáscsillapító. Nem tudom, hogy piercing nélkül többet fájna-e…egyszóval ezt nem lehet egyértelműen kijelenteni, mint ahogy az ellenkezőjét sem!

Viszont egy olyan különleges fülbevaló ékszerrel rendelkezem, amely az embereknek nyomban szemet szúr és általában nem hagyják szó nélkül.

Tervezem, hogy a másik fülembe is készíttetek piercinget, így nemcsak duplán viselem a szép ékszert, hanem felerősítem ezzel a fejfájás elleni védelmemet is.

További információ:

https://shenmen-piercing.hu/hu/