Minden napom ugyanúgy kezdődik…

8 óra 5 perckor csörög az ébresztő. Köntösbe és mamuszba bújok, majd a hálószoba ajtaját kinyitva jó reggelt kívánok a két kutyusunknak.

9 óráig kávé a szokásos péksütivel és közben pörög az Insta (@adomatitkom.hu). 10 óra, mire beérek életem első és egyetlen munkahelyére, mint mindig az elmúlt 15 évben. Az irodában egész nap megy a matek számok, kimutatások és táblázatok formájában.

Késő estig túlórázom, majd indulás haza. A ház üres, a gyerekeink felnőttek és kirepültek, katonás rend uralkodik mindenhol. A kutyák üdvözlése hamar elcsendesedik, majd hazaér a férjem is. Vacsora közben beszélgetünk kicsit, és én azon gondolkozom, hogy megint eltelt egy év, hisz hamarosan itt a soron következő, pontosan a 24.házassági évfordulónk.

Este 10-kor már ágyban vagyok és nyugtázom,hogy ez a napom is ugyanúgy telt,mint a többi, egyszóval dög unalom az életem!

Ennek ellenére tele vagyok titkokkal , melyeket nem bírok tovább magamban tartani! Ha kíváncsi vagy és Te sem tudsz titkot tartani,akkor tarts velem, majd mondd el mindenkinek!

Gabriella, a kozmetikus

1993-ban, 20 évesen szereztem meg a kozmetikus végzettséget. A két éves nappali tagozatos oktatásra – a gimnáziumi érettségit követően – azért esett a választásom, mert a biológiát mindig is szerettem. Az országos hírű tatai kozmetikus képzés nem más, mint két év intenzív és tömény biológia egy jó adag kémiával fűszerezve.

Később, a főiskolai, majd egyetemi tanulmányaim során nem volt egy-egy vizsgám olyan nehéz mint a kozmetikus képzés ideje alatt, ezt bátran kijelenthetem.
Az általam tesztelt és kipróbált termékekről hitelesen és őszintén alkotok véleményt és ezáltal mutatom be az öregedő és érett bőr ápolását.
Adom a titkom, miszerint az idő nekem dolgozik! 😀