Hazudnék, ha munkának nevezném a termékek tesztelését…
kellemes feladat ez, miközben szép lassan kibontakozik a kapcsolatom a termékekkel. Így volt ez a WOW HAIR termékcsalád esetében is, mikor is sampon, kondicionáló és hajmaszk vándorolt át a tégelyből a fejem tetejére a tesztelés folyamata alatt.
Tisztán emlékszem, hogy kislány koromban minden vasárnap este a következő hétre való felkészülés rituáléjába beletartozott a hajmosás, körömvágás és ágyneműhúzás. A mai napig megtartottam ezen szokásokat…mind eddig… ugyanis a tesztelésre érkezett termékek csütörtöki napon érkeztek és oly nagy kíváncsiság lett úrrá rajtam, hogy nem bírtam várni vasárnapig!


WOW HAIR PROTECT & CARE PROTEINES SAMPON

A samponozás folyamata semmiben nem tért el a szokásos folyamattól, de ez így van jól.
Mindig két alkalommal teszek sampont a hajamra, az elsővel egy picit átöblítem a hajam és hagyom, hogy a sampon teljes egészében vízzel együtt végig folyjon a hajam hosszán. Második esetben már picit több sampont viszek fel és ez most sem volt másképp.
Meglepően sok mennyiségű hab képződött, lehet, hogy én toltam túl az adagolást? Majd langyos vízzel leöblítve a terméket, ügyelve, hogy a haj teljes hosszáról eltávolítsam a sampont. A protein és a keratin pedig szép lassan teszi hatását.

A termék itt érhető el:

https://tinkturacosmetics.hu/termek/wow-hair-protect-care-proteines-sampon/

A termék ára: 3400,- ft/ 200 ml


PROTECT & CARE PROTEINES HAJBALZSAM


Imádom azt a kis felpattanó hangot, amikor egy ujjal és egy mozdulattal könnyedén elérhető a termék.
Leginkább a karamell szirup állagához és színéhez tudnám hasonlítani a balzsamot.
Nagyobb mogyorónyi mennyiséget nyomtam a tenyerembe, amelyet ezután szép lassan nedves kézzel finom mozdulatokkal masszíroztam be a hajam utolsó egy harmadába. Minden egyes hajmosás után megismétlem ezt a folyamatot. Az eredmény sima és kellemes tapintású hajvég!

A termék itt érhető el: https://tinkturacosmetics.hu/termek/protect-care-proteines-hajbalzsam/

A termék ára: 3400,- ft/ 200 ml


PROTECT & CARE PROTEINES HAJPAKOLÁS


A termékcsalád termékei közül a pakolásnak a legintenzívebb az illata!
Ha nem is hetente, de kéthetente igyekszem pakolást használni a hajamra, hiszen annak ellenére, hogy nincsen különböző kémiai hatásnak kitéve, a fizikai és a mechanikai hatások viszont az én hajamra is ártalmasan hatnak.
Nagyobb mennyiséget oszlatok szét a megmosott, de még törölköző száraz hajamon. Egyszer olvastam valahol, hogy a legjobb eredményt akkor érjük el, ha törölközőbe csavarva hagyjuk fent a pakolást a hajon.
10-15 percet teszek-veszek a lakásban, majd utána langyos vízzel öblítem le a hajamról a pakolást.
A fürdőszobai kis rituálém végén pedig büszkén veregetem meg vállamat, mivel ismét egy lépést tettem a biológiai lábnyomom csökkentésének érdekében, hiszen mindehhez kézzel készült natúr kozmetikumokat használtam!

A termék itt érhető el: https://tinkturacosmetics.hu/termek/protect-care-proteines-hajpakolas/

A termék ára: 4000,- ft/ 250 ml