Köszönöm Istenem, hogy megajándékoztad az emberiséget a látás, hallás és ízlelés mellett a szaglás és tapintás érzékszerveivel is! Ezen érzékszerveimet kihasználva tapogattam, szagolgattam és ámulattal vettem birtokba a TINKTURA COSMETICS illatos, üde, fiatalos és színesen vidám termékeit. Szerintem utoljára óvodás koromban voltam olyan önfeledten boldog, mint most, amely boldogságot e vegán, állatkísérlet mentes kozmetikumok okoztak.

KETTŐ AZ EGYBEN SZILÁRD SAMPON

Számomra hihetetlennek tűnik, hogy egy szilárd, szappanra emlékeztető tömb hogy fogja kellő habzással megtisztítani a rengeteg mennyiségű és hosszúságú hajamat? Kézbe vettem hát a terméket, forgattam forgattam a tenyeremben, míg kellemesen halvány zöld habja kezdett kibontakozni a kezeim között, körbelengve a fürdő kabin levegőjét a kellemes illatával. Majd a továbbiakban már a hajamon forgattam tovább a megfelelő sikamlóssággal rendelkező terméket, amelyből gyönyörű hófehér hab áradata bontakozott ki. Tökéletes tisztító hatást hagyva maga után, makadámolajat, argán-, valamint jojobaolajat tartalmazva, amelyek ápolják a haj szerkezetét.

Jó tanács: utazásaink során ezen terméket könnyebb logisztikázni, mint folyékony sampon társaikat, elkerülvén a kifolyás veszélyét!

A terméket itt éred el: https://tinkturacosmetics.hu/termek/ketto-az-egyben-szilard-sampon/

A termék ára: 2.400,-forint/ 60 gramm

NARANCS & PACSULI FÜRDŐVAJ

Hamisítatlan női bájával és krémesen puha textúrájával… mint amikor a szoba hőmérsékletű vajba kanyarintod a kést… tenyeremben összedörzsölve a vajat, szinte kaméleonként változott át és a továbbiakban folyékony tusolótermékként funkcionált. A narancs illóolaj jótékonyan hat a vérkeringésre, a pacsuli pedig nemcsak az idegrendszerre van nyugtató hatással, hanem a problémás (ekcémás, heges…) bőrt is gyógyítja.

Fürdéshez és zuhanyozáshoz is használható a maga nemében egyedülálló termék.

Gazdaságos kiszerelésének köszönhetően hosszabb ideig használható.

A terméket itt éred el: https://tinkturacosmetics.hu/termek/narancs-pacsuli-furdovaj/

A termék ára: 3.550,-forint/ 250 gramm

KESERŰ NARANCS BŐRRADÍR

Keserű narancs, cukor, fekete mályva, gyömbér? Hogy mi a közös bennük?

Mindamellett, hogy lehetetlen választani?

A fent említett bőrradír termékek mindegyike 5,5 értékű PH-val rendelkezik , tartósítószer-parabén-és szulfátmentes.

Ujjbegyeim között összemorzsolva érzem az apró szemcséket, amelyeket a nedves bőröm egészére vittem fel. Mókás a kék színvilág a test minden részén, de ez egyben arra is tökéletes, hogy egyből szembetűnjön, mely terület maradna ki a radírozásból!

Leöblítve, puha felületű bőrt hagyott maga után amely egyáltalán nem eredményezett feszülő vagy száraz érzetet. Olyan teljesen természetes összetevőket tartalmaz, mint a kamillakivonat, kókuszolaj, narancs illóolaj, keserű narancsolaj. Puhít és hidratál egyben javítva a mikrokeringést.


A terméket itt éred el:

https://tinkturacosmetics.hu/termek/keseru-narancs-borradir/

A termék ára: 3.300,- forint/ 200 ml