Abszolút ismeretlenséggel, de annál nagyobb kíváncsisággal bontottam ki az EVIDA termékcsaládjától érkezett, magyar és kézzel készült natúr kozmetikumait tartalmazó díszdobozt.
Az igényes csomagolás, a gondos körítés és a névre szóló, kézzel írt kísérő levél számomra nagyobb jelentőséggel bírt, mint azt egyes emberek gondolnák! Azonnal bizalmat szavaztam a termékeknek, főként, mert az EVIDA kozmetikumok természetes növényi vajak és olajak felhasználásával készültek, melyeket a 100%-os tisztaságú illóolajak tesznek még különlegesebbé, illetve parabén-SLS, SLES-pálmaolaj-mesterséges illat- és színezőanyag-és kőolajszármazék mentes a termékek mindegyike!

HÉVIZI ISZAP SZAPPAN

Ami elsőként egy szappanról eszedbe jut?…azt itt rögtön elfelejtheted, ugyanis a “szappanok innovációját” tartod a kezedben! A tömör szappanhenger a dobozból határozottan a kezedbe csusszan és a mindenki által ismert és szeretett ánizsos Negro retro cukorkára emlékeztető illatot árasztja magából.
A folyóvíz alatt csak forgatod és forgatod, miközben a henger tömb nem csúszik ki kezedből, de egyre sikamlósabb lesz a felülete és kezd kiteljesedni a szappan a maga szépségében, miközben szépen alakulnak ki rajta az átlátszó habzó apró buborékok.
Szívem szerint az idők végezetéig forgattam volna, oly jól eső érzés volt… akár egy stresszoldó labda gyömöszölése!
A természet adott nekünk egy ősi kincset az iszap formájában, amely jótékony hatására már Kleopátra is felfigyelt.
A mai napig az iszap szerepet játszik különféle reumás és ízületi megbetegedések gyógyításában, a bőrre kifejtett hatása pedig fantasztikusan frissítő és tisztító. Nem kell tartani a szárító hatástól, hisz a termék elszappanosítatlanul tartalmaz shea vajat, mely köztudottan nem szárítja a bőrt.
Érdemes a szappan használata után megfelelően hidratálni a bőrt, mivel a az iszap magához vonzza a nedvességet és ezt pótolni szükséges!

A terméket itt éred el:

http://evidacosmetics.com/adatlap/hevizi-iszap-szappan/

A termék ára: 1390,-ft/ 125 gram

REJUVENATE SZÉRUM

Rózsavizet tartalmazó hűsítő arcgél, amely kellemes érzést biztost a bőrnek és én konkrétan azt is nagyon szeretem e frissítő termékben, amikor érzem, hogy szívódik be a bőrbe, miközben kissé hűvös érzetet hagy maga után. Színtelen, inkább víztisztának mondható rózsa illatú, gél állagú arcápoló, amely szinte sugallja a hidratáltságot és a fiatalság érzését. Az én középkorú bőrömnek áldás és igazi luxus e szérum!
Napi rendszerességgel ajánlott a használata, én személy szerint a géleket és szérumokat az esti órákra időzítem az arcápolási rutinomban.
Jó tanács: okvetlen juttass belőle a nyak és a dekoltázs felületére is!

A terméket itt éred el: http://evidacosmetics.com/adatlap/rejuvenate-szerum/

A termék ára: 4.690,-ft/ 30 ml

FRISSÍTŐ, ÁPOLÓ LÁBKRÉM

Hófehér krém, amely a kupak felpattintása után könnyedén adagolható.
Milyen hidratál, köszönhetően a lanolin tartalmának.
A hidratáltság azonnal érződik, majd a mentol kristályoknak köszönhetően pár másodperc elteltével kellemesen bizsergő és frissítő érzés lesz úrrá a lábakon!
Lábaink meghálálják az extra törődést, egy-egy hosszú és fárasztó nap után. 100 ml-es kiszerelésének köszönhetően könnyedén a táskádban is tarthatod, akár az edző cuccaid között, akár egy-egy utazás során vagy egy kirándulás alkalmával!

A terméket itt éred el: http://evidacosmetics.com/adatlap/frissito-apolo-labkrem/

A termék ára: 1.290,-ft/ 100 ml