A 2019-es év első blogbejegyzés témája mi más lehetne, mint a sokak által megfogadott “ÚJ ÉV=ÚJ ÉLET” szellemében megálmodott fogadalmak legkedveltebbike, ami nem más, mint egyfajta életmódváltás a tudatosabb élet jegyében.
Nem vagyok az a típus, aki újévi fogadalmakat mormol szilveszter éjjelén, majd a rá nehezedő nyomás hatására mégsem tud megfelelni ezen elvárásának.
Hiszek abban, hogy nem radikálisan, hanem kis lépésekben kell előre haladni és ezt az év bármely szakában el lehet kezdeni.
Amennyiben mégis belevágunk akár egy méregtelenítő, akár egy fogyókúrába mindehhez nagyon jó társunk és segítőnk lesz a WOW tea DETOX teakeveréke.

WOW TEA DETOX


A termék természetes összetevőket tartalmaz, amely alapja a zöldtea. Megtalálható még benne többek között a galagonya gyümölcse, a matetea, a  rooibos és a csipkebogyó magja is. Elkészítése nem kíván különösebb szakértelmet, mindössze egy evőkanálnyi teakeveréket kb. fél liter vízzel leforrázva, majd pár percig  állni hagyva, végül leszűrve már fogyasztható is az ízletes tea. Naponta kétszer ajánlott a fogyasztása, a reggeli és az ebéd elfogyasztása előtt negyedórával. Kellemes ízű és illatú a termék, amelyet tökéletesen bele tudok illeszteni a mindennapjaimba és a hétköznapokon a munkahelyemen is kortyolhatom, a 400 ml űrtartalmú teásüvegnek köszönhetően.  A kiváló minőségű stílusos üveg rozsdamentes adagoló szűrőn át dolgozik így nem kell bajlódni reggelente a konyhában és időt is spórolhatunk vele.
Nem szeretem a műanyag kulacsokat és termoszokat, mert egy idő után  bizony elsárgulnak, így roppant örültem, amikor megláttam hogy ez valóban üvegből készült. Külön köszönet az üveg tetején lévő kis akasztónak, amely biztonságot ad számomra, hogy véletlen se csusszanjon ki a kezemből. Mivel forrón töltöm bele a vizet, ezért -bár apróságnak tűnik-óriási szerepe van az üveg külsején található, színben harmonizáló recés gumi sávnak, amely gondoskodik róla, hogy ne égesd meg a kezed a forró itallal!
Kezdetben az első pár használat során arra lettem figyelmes, hogy az üveg alján kissé szivárog a tea. Aztán megtaláltam az okát, ami nem volt más, mint hogy az adagolón lévő műanyag tömítőgyűrű alá bekerült teakeverék miatt nem tudott rendesen záródni az üveg. Erre ma már tudatosan figyelek.
Összességében azt kell hogy mondjam, tökéletesen meg vagyok elégedve a termékkel és -a tudaton felül, hogy minden nap teszek valamit az egészségemért-teljesen be tudom illeszteni a tea elkészítését, tárolását és szállítását a rohanó hétköznapjaimba.

A terméket itt éred el: https://wowtea.eu/hu/product/wow-tea-detox/

A termék ára: 6750,-/ 150 gramm